Župa Don Bosko

14.05.2017. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

5. VAZMENA NEDJELJA (A)

14. 05. 2017.

 

 

Svete mise:  Radnim danom u: 7:00 i 18:30

                     Nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:30.

 

Spomendani kroz ovaj tjedan:

Ponedjeljak –

Utorak        

Srijeda        

Četvrtak     

Petak            

Subota         

 

            Danas je prva pričest u našoj župi na misi u 10:30. Mise u 12:00 sati danas neće biti.

 

            Roditeljski sastanak za krizmanike bit će 17. 5. u srijedu u 19:00 sati. Ispovijed za krizmanike i kumove bit će 19. 5. u petak u 20:00 sati. Sv. Krizma bit će 20. 5. u subotu u 10:30.

 

            Radovi na uređenju crkve su pri kraju. Prije otprilike mjesec dana počeli smo s obnovom naše crkve. Posao nimalo lak i jednostavan. Sama priprema trajala je dosta dugo te smo se uz pomoć mnogih stručnjaka odlučili za detaljniju rekonstrukciju unutrašnjosti crkve, jer je pred nama veliki jubilej; 75. obljetnica župe Sv. Ivana Bosca u Podsusedu.

Što se tiče samih radova može se reći da je 90% dovršeno: obnovili smo kompletnu struju, obnovljen je razglas, klupe su detaljno uređene, zidovi okrečeni, novi radijatori bit će postavljeni ispod klupa, postavljen je novi podij, nabavljene nove stolice i nakon još nekih manjih radova, crkva će zasjati u punom sjaju.

Sama obnova vezana je uz troškove osobito za stvari koje nismo predvidjeli pa se i troškovnik sve više povećavao. Nadamo se da će među vama župljanima biti razumijevanja i da ćemo prema financijskim mogućnostima ovu obnovu privesti kraju. Zahvaljujemo svima koji su svojim radom ili donacijama do sada sudjelovali, čvrsto se nadajući da će se i ostali uključiti prema svojim mogućnostima.

Sljedećih nedjelja detaljnije ćemo vas obavijestiti o svim troškovima, a imena onih koji sudjeluju u financiranju objavit ćemo u župnom listiću kroz mjesece koji su pred nama. 

 

Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK: Glas koncila, Don Bosco danas, Veritas, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Naša ognjišta, Katolički tjednik i dr.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 14.05.2017.