Župa Don Bosko

03.11.2019. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

31.Nedjelja kroz godinu (C)

03. 11. 2019.

 

 

Svete mise:  Radnim danom u: 7:00 i 18:30

                     Nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:30.

 

Spomendani kroz ovaj tjedan:

Ponedjeljak   – Karlo Boromejski, Drago, Dragica

Utorak          

Srijeda            

Četvrtak       

Petak              Bl. Gracija Kotorski

Subota            Posveta Lateranske Bazilike

 

            Pred nama je blagdan Sv. Martina. Slavit ćemo ga u nedjelju 10. studenoga, ovaj put uz limenu glazbu. Te nedjelje bit će sljedeći raspored. U 10 sati formira se procesija ispred crkve i o sljedećim rasporedom. Na početku ide križ zatim barjaci djeca i mladi, pjevači,  narodne nošnje, limena glazba kip sv. Martina, ministranti, svećenici i ostali vjernici. U nošenju kipa sv. Martina mijenjat će se sljedeće grupe: prvo nose muškarci, zatim žene, djevojke, mladići. Kada dođemo do kapele bit će kratka molitva zatim idemo u dvoranu gdje će biti sv. Misa koji prevodi Monsinjor Zlatko Koren župnik sv. Blaža.

Molimo domaćice da za taj dan ispeku kolače.

Mise toga dana su u 7:00 i 18:30 u crkvi i svečana sv. Misa u dvorani pokraj Kapele sv. Martina u 10:45.

 

            Župni zbor ima svoju probu svakog petka nakon večernje sv. Mise. Uključite se i vi u zbor, jer tko pjeva dvostruko moli.

 

            Dječji zbor ima svake nedjelje probu u 9:15. Pozivamo djecu da dođu na probu kako bi naša misa u 10:30 bila lijepa, doživljajna i Bogu ugodna.

 

            Molitvena zajednica muževa sv. Ivana Bosca ima svoj redoviti sastanak petkom u 19:30. Ako netko želi može se pridružiti toj zajednici.

 

            Pred nama je gradnja pastoralnog centra. Pojedinosti o toj gradnji možete vidjeti na slikama koje se nalaze na oglasnoj ploči ispod lipe. Vaše donacije  možete učiniti i preko bankovnog računa koji možete pročitati na plakatu ili istu informaciju možete dobiti u župnom uredu. Hvala na daljnjoj suradnji.

 

            Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK: Glas koncila, Don Bosco danas, Veritas, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Naša ognjišta, Katolički tjednik i dr.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 03.11.2019.