Župa Don Bosko

24.11.2019. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

34. Nedjelja kroz godinu (C)

24. 11. 2019.

 

 

Svete mise:  Radnim danom u: 7:00 i 18:30

                     Nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:30.

 

Spomendani kroz ovaj tjedan:

Ponedjeljak  

Utorak          

Srijeda            

Četvrtak       

Petak              

Subota            Sv. Andrija Ap.

 

            Danas je nedjelja Krista Kralja svih stvorenja. Njome završavamo crkvenu liturgijsku godinu. Sljedeća nedjelja je prva nedjelja Došašća. Kroz Došašće bit će svete mise ujutro u 6:00 sati ili zornice osim nedjeljom kada je misa u 7:00 sati.

 

            Pred nama je Nikolinje, molimo roditelje da prijave svoju djecu, što prije. Nikolinje će biti na sam dan sv. Nikole tj. 6. prosinca u 19:00 sati.

       

 

            Čitači imaju svoj sastanak u ponedjeljak 25. studenog nakon večernje sv. mise.

 

            I ove godine pozivamo starije župljane na Adventski susret 1. prosinca od 15:00 do 18:00 sati. Susret će početi sa svetom misom pod kojom će biti mogućnost za svetu ispovijed. Nakon mise slijedi program i druženje u dvorani.

 

            Duhovna obnova za našu župu bit će 7. prosinca s početkom u 15:00 sati. Duhovnu obnovu vodi i propovijeda fra Tomislav Glavan, gvardijan samostana na Svetom Duhu.

 

            Pred nama je gradnja pastoralnog centra. Pojedinosti o toj gradnji možete vidjeti na slikama koje se nalaze na oglasnoj ploči ispod lipe. Vaše donacije možete uplatiti preko bankovnog računa naznačena na plakatu ili u župnom uredu. Zahvaljujemo na suradnji.

 

            Djelatnice Caritasa i ove godine pripremile su Adventske vijence i druge lijepe poklone. Podržimo ih kupnjom, jer tako pomažemo onima koji su u potrebi. Sve to možete nabaviti ispred crkve.

 

            Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK: Glas koncila, Don Bosco danas, Veritas, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Naša ognjišta, Katolički tjednik i dr.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 24.11.2019.