Župa Don Bosko

Obavijest o radovima Ispis E-mail
Autor: Damir Latin   


Dragi župljani,

u ime Župnog ekonomskog i pastoralnog vijeća želimo Vas informirati o radovima koji su u tijeku na kući prednovicijata, crkvi i crkvenom tornju.

Svima je poznato da je 22.03.2020. Grad Zagreb i okolicu pogodio potres koji je i na našim objektima načinio štetu. Dio smo uz pomoć župljana sanirali odmah, kao oštećenja crijepa na krovu i krovnog prozora uslijed pada velikog dimnjaka, saniranje pukotina i oštećenja u crkvi, kako bismo mogli boraviti u našim objektima i pružati službu Božje riječi dragim vjernicima.

Tijekom ljetnih mjeseci je sanirana unutrašnjost kuće prednovicijata jer su zidovi u svim prostorijama i hodnicima na svim etažama bili oštećeni.

Zahvaljujemo župljanima koji su uložili svoj rad i nesebično pomogli u ovoj obnovi.

Potrebni materijal za sve obavljene radove, kao i trenutni radovi na sanaciji fasada kuće, crkve i crkvenog tornja pokriveni su iz police osiguranja cijelog kompleksa, koja je uključivala i osiguranje od potresa.

Želimo napomenuti kako su sredstva na donacijskom bankovnom računu namijenjena isključivo izgradnji novog pastoralnog centra Sv. Ivan Bosco i stanje na računu s danom 21.11.2020. iznosi 237.017,67 KN i 10,00 EUR.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica