Župa Don Bosko

06.03.2022. Ispis E-mail
Autor: Damir Latin   

1 KORIZMENA NEDJELJA U GODINI C

6. 3. 2022.

 

 

1.    Kroz korizmene petke i nedjelje obavljat ćemo pobožnost Križnog puta u 18 sati.  Križni put u petak 11. ožujka predvodi Molitvena zajednica don Bosco, a u nedjelju 13. ožujka Molitvena zajednica Krvi Kristove. 

 

2.    Svakog četvrtka kroz korizmu Salezijanska će zajednica imati klanjanje pred Presvetim od 15 do 18 sati. Pozivamo i župljane da nam se pridruže prema svojim mogućnostima.

 

3.    Ove korizme organiziramo Subotnji oratorij za djecu i mlade od 9.30 do 12 sati. Program animiraju prednovaci i animatori.

 

4.    Potičemo prvopričesnike da dolaze redovito na nedjeljnu sv. Misu u 10.30, a krizmanike da dolaze na misu u 12 sati.

 

5.    Kroz korizmene petke, kod večernje svete mise, sakupljat će se milostinja za potrebe naše župe.

 

6.    U četvrtak 10. ožujka, na inicijativu vijeća europskih biskupskih konferencija, pod svetim misama molit ćemo za mir i poginule u ratnim stradanjima te za one koji su u pandemiji preminuli od bolesti COVID-19.

 

7.    U petak, 11. ožujka, u 18 sati, povodom dvadesete obljetnice smrti sluge Božjega kardinala Franje Kuharića, kardinal Josip Bozanić predvodit će  Euharistijsko slavlje u župi  Sv. Ivana Apostola i Evanđeliste u Utrinama.

 

8.    U subotu 12. ožujka Župa sv. Nikole Tavelića organizira hodočašće studenata i radničke mladeži na Mariju Bistricu. Polazak je ispred župne crkve u 5.45.

 

9.    Djelatnice Caritasa pripremaju prigodne darove koji su dostupni na prodajnom stolu ispred crkve. Kupnjom pomažemo siromahe naše župe. 

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 06.03.2022.