Župa Don Bosko

27.03.2022. Ispis E-mail
Autor: Damir Latin   

4. KORIZMENA NEDJELJA U GODINI C

27. 3. 2022.

 

 

1.    Večeras ćemo, nakon večernje sv. Mise, obaviti križni put po Podsusedu kraćom stazom: Blanje, Podsusedski Trg, Sutinska vrela do Kapelice sv. Marina, predvode Prednovaci. Križni put u petak 1. travnja obavit ćemo u 18 sati, predvode Čitači. Križni put slijedeće nedjelje 3. travnja, obavit ćemo duljom stazom: Sutinska vrela, Prigornica, Goljački brijeg i ul. Tomislava Pavleka s početkom u 15 sati. Križni put predvode prednovaci.

 

2.    Svakog četvrtka kroz korizmu Salezijanska će zajednica imati klanjanje pred Presvetim od 15 do 18 sati. Pozivamo i župljane da nam se pridruže.

 

3.    Nastavljamo sa subotnjim oratorijem za djecu i mlade od 9.30 do 12 sati. Program animiraju prednovaci i animatori.

 

4.    Zagrebačka nadbiskupija podržava Caritasov apel za pomoć izbjeglicama iz Ukrajine. Naš župni Caritas, tijekom korizme, u tu svrhu, prikuplja konzerviranu hranu, higijenske potrepštine, hranu za djecu, dječje pelene i kozmetiku. Odjeća i obuća, se za sada ne prikupljaju. Ako netko iz župe nudi mogućnost smještaja treba prijaviti koji je kapacitet osoba i na koje vrijeme. Novčana pomoć može se uplatiti na račun označen na plakatu u oglasnoj ploči ili izravno ubaciti svoj dar u kutiju na dnu crkve.

 

5.    Darovi koje pripremaju vrijedne djelatnice župnog Caritasa možete kupiti na stolu ispred crve. Dobit je namijenjena siromasima naše župe.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 27.03.2022.