Župa Don Bosko

25.09.2022. Ispis E-mail
Autor: Damir Latin   

DVADESET ŠESTA NEDJELJA U GODINI (C)

25. RUJNA 2022.

 

 

 

1.    U utorak, 27. rujna, sveti je Vinko Paulski, osnivač Kongregacije Lazarista i u suradnji sa Lujzom Marilac, Reda Milosrdnih sestara.

 

2.    U četvrtak, 29. rujna, slavimo blagdan svetih arkanđela: Mihaela, Gabriela i Rafaela.

 

3.    U subotu, 1. listopada upriličuje se, na Mariji Bistrici euharistijsko slavlje u 11. sati, koje predvodi kardinal Josip Bozanić. Slavlje zaključuje sinodski hod Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije. Tom prigodom, čestitat ćemo našem kardinalu 25. obljetnicu nadbiskupske službe. Na slavlje su pozvani svećenici, redovnici, redovnice i vjernici. Župljani koji kane poći na Mariju Bistricu mogu se prijaviti u župnom uredu radi organiziranog prijevoza.   

 

4.    Danas je pod misom u 10.30, zazivom Duha Svetoga, obilježen početak školske i vjeronaučne godine u našoj župi. Učenici trećeg i osmog razreda neka misle na vjeronauk i pripremu za prvu pričest, odnosno za krizmu. Ovoga tjedna dobit će prijavnice koje trebaju što prije ispuniti i vratiti u župni ured.

 

5.    Najavljujemo također da će se u petak, 7. listopada u Beltincima u Sloveniji, održati tradicionalni susret mladih Hrvata i Slovenaca pod geslom ZAJEDNO NA PUTU VJERE I MIRA s početkom u 20.00 sati a trajat će cijelu noć, smještaj je organiziran. Zainteresirani se mogu prijaviti don Branku ili u župni ured. U subotu 8. listopada na istom će se mjestu održati euharistijsko slavlje za sve vjernike. Svečanu sv. Misu u 10 sati predvodit će mons. Peter Štrumpf, biskup mursko-soboški. Više informacija možete naći na plakatu u oglasnoj ploči. Vjernici se mogu prijaviti u župnom uredu radi organiziranog prijevoza.

 

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 25.09.2022.