Župa Don Bosko

02.10.2022. Ispis E-mail
Autor: Damir Latin   

DVADESET SEDMA NEDJELJA U GODINI (C)

2. LISTOPADA 2022.

 

 

 

1.    U utorak, 4. listopada, slavimo sv. Franju Asiškog redovnika i utemeljitelja franjevačkog reda.

 

2.    U srijedu 5. listopada, spomendan je sv. Faustine Kovalske, poljske redovnice i mističarke.

 

3.    U petak i subotu, 7. i 8. listopada, održat će se u Beltincima u Sloveniji, tradicionalni susret Hrvata i Slovenaca. Zainteresirani se mogu prijaviti don Branku ili u župni ured.

 

4.    U subotu, 8. listopada, u crkvi sv. Pape Ivana XXIII. u Dubravi će biti đakonsko ređenje. Za đakone će biti zaređeni i salezijanci: don Marko Majić-Mazul iz Zadra, te don Danijel Nejašmić iz Splita. Preporučujemo ih u vaše molitve.

 

5.    Slijedeće nedjelje počinjemo sa sv. Misom u 12 sati. Četvrtkom nastavljamo s Euharistijskim klanjanjem nakon večerenje svete Mise.

 

6.    Najavljujemo također posjet Vrhovnog poglavara Salezijanske Družbe, don Angela Fernandeza Hrvatskoj salezijanskoj provinciji od 14. do 16. listopada. U subotu 15. listopada predviđen je susret s mladima, a u nedjelju 16. listopada susret sa salezijancima suradnicima u 10 sati, te sa vjernicima iz naših župa, na misi u 12 sati u svetištu Sveta Mati Slobode na Jarunu.

 

7.    U mjesecu listopadu potičemo vas na  molitvu sv. Krunice. Vjernici je mole u 18 sati, prije mise, a mladi na našem dvorištu u 21.30 sati.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 02.10.2022.