Župa Don Bosko

27.01.2013. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

3. NEDJELJA KROZ GODINU (C)

27. 01. 2013.

 

 

Svete mise: radnim danom u: 7:00 i 18:30

                 Nedjeljom u 7:00, 9:00, 10:30, 12:00 i u 18:30

Spomendani svetaca kroz ovaj tjedan:

Ponedjeljak – Sv. Toma Akvinski

Utorak – Sv. Valerije

Srijeda – Sv. Hijacinta

Četvrtak – SV. IVAN BOSCO

Petak – Sv. Brigita

Subota  - PRIKAZANJE GOSPODINOVO, SVIJEĆNICA

Onima koji slave imendan naše iskrene čestitke.

 

U četvrtak slavimo zaštitnika naše župe sv. Ivana Bosca. Za naš župni blagdan pripravit ćemo se Trodnevnicom (ponedjeljak – utorak - srijeda) koju će predvoditi don Damir Stojić – salezijanac, kapelan studenata grada Zagreba. Mise trodnevnice počinju u 18:30, a pjevanjem će ih pratiti naši pjevački zborovi. Kroz trodnevnicu iza sv. mise možete pogledati kratke video-uratke (15-20 min.) pod naslovom “Motociklima osvojili salezijanske župe”. Prošle godine od 17. - 24. 05. naši su župljani Moljenko Golubić i Vedran Katić na motorima obišli sve salezijanske župe i ustanove u Hrvatskoj i BiH te navratili u najveća marijanska svetišta. Lijepo će biti pogledati!

Na sam blagdan don Bosca svete mise su kao i nedjeljom. Misu za školsku djecu u 12 sati predvodit će don Pejo Orkić, provincijal. Svečanu večernju misu na sam blagdan, uz svećenike iz dekanata, predvodit će mons. Mijo Gorski, pomoćni biskup zagrebački.

 

Jučer je na Knežiji, u crkvi Marije Pomoćnice održan tradicionalni  Don Bosco-fest. Sudjelovali su i naši mladi. Čestitamo im i očekujemo da u našoj crkvi čujemo njihovu novu skladbu.

           

U subotu slavimo PRIKAZANJE GOSPODINOVO – SVIJEĆNICU. Sv. mise su u 7:00, 9:00 i u 18:30. Kod misa će biti blagoslov svijeća koje ćete moći nabaviti u crkvi.

 

TISAK: Preporučamo, kao i uvijek naš katolički tisak. GK, Don Bosco danas i dr.

 

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 27.01.2013.