Župa Don Bosko

05.05.2013. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

6. USKRSNA(C)

05. 05. 2013.

 

Svete mise: radnim danom u: 7:00 i u 18:30

                     nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30, 12:00 i u 18:30

           

Spomendani kroz tjedan:

Ponedjeljak – Sv. Dominik Savio

Utorak – Sv. Dujam, Duje

Srijeda – Marija Posrednica

Četvrtak – UZAŠAŠĆE GOSPODINOVO

Petak – Bl. Ivan Merz   Proslava u župi Špansko II /Plakat

Subota – Sv. Franjo Hieronimi

Čestitke onima koji slave svoj imendan

 

Jučer smo u našoj župi proslavili sv. Krizmeno slavlje. 42–oje naših mladih primilo je sakramenat sv. Krizme. Čestitamo njima i njihovih obiteljima i neka ih Gospodin prati na njihovom životnom putu. Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli u pripravi i za vrijeme krizmenog slavlja.

 

U četvrtak je SVETKOVINA UZAŠAŠĆA GOSPODINOVA. Sv. mise u našoj crkvi u 7, 9 i u 18:30. U 18 sati je Euharistijsko klanjanje na koje pozivamo napose ovogodišnje prvopričesnike i krizmanike

 

VAŽNA OBAVIJEST!!!

Udruga „U IME OBITELJI” organizira prikupljanje potpisa od 12. - 26. svibnja ZA REFERENDUM da se u Ustav Republike Hrvatskr unese odredba po kojoj je BRAK zajednica žene i muškarca. Danas na izlazu iz crkve uzmite letke s podrobnim informacijama, a za iduću nedjelju koji žele potpisati trebaju ponijeti osobnu iskaznicu.

 

Najavljujemo još jedan događaj u godini vjere na razini našega Dekanata, a to su MISIJE U DEKANATU od 20. – 25. svibnja koje će se održati u Gospinom perivoju u Stenjevcu. Misije će predvoditi prof. TOMISLAV IVANČIĆ. Početak je svakodnevno u 18 sati s molitvom sv. krunice, a poslije slijedi sv. misa s ostalim programom. Više informacija slijedeće nedjelje.

 

HODOČĆE U MEĐUGORJE 10 – 12. svibnja.  Do sada je popunjen mini-bus. Ako se javi još petnaestak osoba išlo bi se velikim autobusom. Tko želi poći neka se hitno javi na telefone organizatora koje imate na oglasnim pločama.

 

Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK.                                                                                                      

 

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 05.05.2013.