Župa Don Bosko

12.05.2013. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

7. USKRSNA(C)

12. 05. 2013.

Sv. Leopold Mandić

 

Svete mise: radnim danom u: 7:00 i u 18:30

                     nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30, 12:00 i u 18:30

           

Spomendani kroz tjedan:

Ponedjeljak – Sv. Marija Dominika Mazzarello

Utorak – Sv. Matija ap.

Srijeda – Sv. solinski mučenici

Četvrtak – Sv. Ivan Nepomuk

Petak – Sv. Paskal

Subota – Ivan I. Pp. i mč.

Čestitke onima koji slave svoj imendan

 

Sutra je sv. Marija Dominika Mazzarello, osnivačica Družbe „Kćeri Marije Pomoćnice”. U crkvi Sv. Mati slobode na Jarunu svečano blagdansko misno slavlje predvodit će u 19 sati mons. Valentin Pozaić, pomoćni biskup zagrebački. Koji možemo, pođimo.

 

Molimo ovogodišnje krizmanike da u utorak dođu po svoje fotografije i DVD-e s krizme.

 

VAŽNA OBAVIJEST!!!

 

Inicijativa „U IME OBITELJI” organizira prikupljanje potpisa od 12. - 26. svibnja ZA REFERENDUM da se u Ustav Republike Hrvatske unese odredba po kojoj je BRAK zajednica žene i muškarca. Od danas u našoj vjeronaučnoj dvorani možete dati svoj potpis. Koji žele potpisati trebaju ponijeti osobnu iskaznicu te uz ime i prezime upisati svoj matični broj ili OIB i potpisati se. Budući da će biti štandova za potpisivanje i po gradu (trgovi, tržnice), upozoravamo da se može potpisati samo jedanput, u suprotnom potpis ne vrijedi (briše se).

 

U subotu u župi sv. Luke u 11 sati održava se „Zlatna harfa”, susret župnih dječjih zborova. Sudjeluje i naš dječki zbor s prof. Jelenom Ivaci, a u večernjim satima u Stenjevcu je susret velikih župnih zborova. Članovima naših zborova, te voditeljicama Jeleni i Božici želimo uspješne nastupe.

 

Najavljujemo još jedan događaj u godini vjere na razini našega Dekanata, a to su MISIJE U DEKANATU od 20. – 25. svibnja koje će se održati u Gospinom perivoju u Stenjevcu. Misije će predvoditi prof. TOMISLAV IVANČIĆ. Početak je svakodnevno u 18 sati s molitvom sv. krunice, a poslije slijedi sv. misa s ostalim programom. Više informacija na plakatima.

 

Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK.                                                                                                      

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 12.05.2013.