Župa Don Bosko

01.09.2013. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

22. NEDJELJA K/G (C)

01. 09. 2013.

 

 

 

Svete mise:radnim danom u: 7:00 i u 18:30

                       nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30 i u 18:30.

 

Spomendani kroz tjedan:

Ponedjeljak – Sv. Just

Utorak – Sv. Grgur Veliki

Srijeda – Sv. Rozalija

Četvrtak – Majka Terezija iz Kalkute

Petak – Sv. Zaharija

Subota – Sv. Marko Križevčanin

Čestitke onima koji slave svoj imendan

 

NAJAVLJUJEMO:

Sutra započinje nova školska godina. Želimo sretan i blagosljovljen početak, đacima, nastavnicima, napose „prvašićima”. Zaziv Duha svetog imat ćemo tijekom rujna. Kroz rujan će biti prijava i upis kandidata za Prvu pričest i sv. krizmu.

 

U četvrtak pod misom u 18:30, obnovit će svoje zavjete naši bogoslovi: Danijel Dragičević, David Leskovar i Pavao Špoljar. Pozivamo vas na ovo misno slavlje. Na Malu Gospu četvorica naših novaka polažu Prve redovničke Zavjete, a šestorica započinju svoj novicijat. Preporučamo ih sve u vaše vjerničke molitve.

 

Slijedeće nedjelje, 08. 09. na Malu Gospu je 282. Zavjetno hodočašće vjernika grada Zagreba u Mariju Bistricu. Prijave u župnom uredu. Cijena povratne karte 50 kn. Koji ste se upisali dođite što prije po karte. Polazak je u 6:30 ispred Konzuma u Podsusedu. One koji ne mogu poći u Bistricu podsjećamo da u Stenjevcu također svečano slavimo Malu Gospu na razini našega dekanata /Plakat/.

 

28. 09. 2013. (subota) u Pulskoj Areni bit će proglašen blaženim MIROSLAV BULEŠIĆ, mladi istarski svećenik kojega su kumunisti mučki ubili krajem II. svjetskog rata. Tko želi poći na ovo slavlje može se prijaviti u župnom uredu. Cijena je 120 kn. Putujemo na razini dekanata.

 

 

Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK.
 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 01.09.2013.