Župa Don Bosko

22.12.2013. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

4. NEDJELJA DOŠAŠĆA (A)

22. 12. 2013.

 

 

 Svete mise:

radnim danom u: još  u pon. i utorak 6:00 (zornice), dalje u 7:00 i u 18:30

nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30, 12:00 i u 18:30.


Spomendani kroz tjedan:

Ponedjeljak – Sv. Ivan Kentijski

Utorak – BADNJAK, Adam i Eva

Srijeda – BOŽIĆ – Rođenje Gospodinovo, Božidar

Četvrtak – SV. STJEPAN - Prvomučenik

Petak – SV. IVAN Ap. i EV.

Subota – NEVINA DJEČICA, Mladen

Čestitke onima koji slave svoj imendan


ZAHVALE: Zahvaljujemo za vaše priloge prošle nedjelje za potrebe Caritasa, te djelatnicima župnog Caritasa za trud oko nabave, pakiranja i raznošenja božićnih paketa s namirnicama za najpotrebnije. Također iskrena hvala udruzi „Hrvatska žena” – ogranak Podsused za organizaciju predbožićnog karitativnog koncerta te KUD-u Stenjevec i KUD-u „Klas” iz Podsuseda, te našim najmlađima za izvedeni program. Hvala svećenicima iz dekanata koji su jučer sudjelovali u božićnoj ispovijedi.

Pripravnici za sv. pričest i krizmu tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana neće imati župni vjeronauk.    

Sutra u našoj crkvi postavljamo i kitimo borove te „slažemo” jaslice. Koji se žele pridružiti dobro su došli iza večernje sv. mise.

Na Badnjak ćemo slaviti misu zornicu u 6 sati te navečer u 8, 10 i u 24 sata (polnoćka). Molimo sve da vode računa o dostojanstvu božićnih slavlja, koja neka prođu u miru i bez pucnjavekoja ne priliči Božiću. Na sam Božić, kao i na blagdan Sv. Stjepana-prvomučenika raspored misa je kao i nedjeljom.

Ovih dana ste dobili uobičajeno Božićno pismo iz župe s rasporedom blagoslova koji započinjemo na Sv. Stjepana (26. 12.) poslije podne. Nastojte biti doma u dan blagoslova. Ako je netko novodoseljen ili je odsutan u vrijeme blagoslova, može se prijaviti i naknadno iza 8. siječnja te neka u Prijavnicu upišu kontakt-telefon. RASPORED BLAGOSLOVA imate i na Oglasnim pločama!

Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK, napose bogati božićni broj Glasa Koncila, Don Bosco danas i dr. Uz tisak imate i katoličke kalendare za 2014. godinu, kao i LETAK s božićnom porukom  nadbiskupa Bozanića našim vjerničkim obiteljima.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 22.12.2013.