Župa Don Bosko

30.08.2015. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

22. NEDJELJA K/G  (B)

30. 08. 2015.

 

 

Svete mise:  Radnim danom u: 7:00 i u 18:30

                     Nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30 i u 18:30.

 

            U srpnju i kolovozu nema tjednog klanjanja a niti nedjeljne mise u 12.00 sati.

 

            U petak je Prvi Petak, potičemo vas na pobožnost Presvetom Srcu Isusovu, a to je ujedno i dan kad posjećujemo bolesnike. Budući da je bila smjena župnika u župi, bit ćemo vam zahvalni da nas obavijestite za vaše bolesnike u župni ured i da ih svećenik pohodi i pričesti.

 

 

            U planu nam je ove godine okrečiti crkvu i urediti kor pa Vas pozivamo da se, prema svojim mogućnostima, uključe u ovu našu akciju, makar i skromnim prilogom.

 

            Premještaji u našoj zajednici: Prošle nedjelje smo se oprostili od našega dosadašnjeg župnika don Nede Nedića, pratimo ga u svojim molitvama. Još jedan važan premještaj u našoj salezijanskoj zajednici u Podsusedu, a to je odlazak dosadašnjeg ravnatelja don Milana Ivančevića u Žepče na novu dužnost i dolazak novog ravnatelja don Mladena Delića ovdje u zajednicu u Podsusedu. Don Milanu zahvalnost za sve što je činio u župi, a don Mladenu dobrodošlica među nas.

 

            Slijedeće nedjelje, pod misom u 10.30, naši će bogoslovi obnoviti svoje privremene zavjete. Pratimo ih svojom molitvom!

 

            Susret čitača biti će 1. rujna iza večernje mise u 18.30.

 

            284. Hodočašće vjernika grada Zagreba u Mariju Bistricu je pred nama: subota, 12. rujna – mladi, a u nedjelju 13. rujna ostali. Misno slavlje će predvoditi naš kardinal Josip Bozanić. Vrijeme leti, pa planirajte na vrijeme ako kanite poći. Prijave u župnom uredu. Cijena puta je 70 Kn.

           

            Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK: Glas koncila, Don Bosco danas, Veritas, Glasnik SiiM, Naša ognjišta, Katol. tjednik i dr.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 30.08.2015.