Župa Don Bosko

20.9.2015. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

25. NEDJELJA K/G  (B)

20. 9. 2015.

 

 

Svete mise:  Radnim danom u: 7:00 i u 18:30

                     Nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:30.

 

Spomendani kroz ovaj tjedan:

            Ponedjeljak – blagdan sv. Mateja Apostola

            Utorak –

            Srijeda – Sv. Pio iz Pietrelcine (Padre Pio), prezb.

            Četvrtak –

            Petak –

            Subota – Sv. Kuzma i Damjan, mčč.

 

 

            Danas ćemo pod misama u 9 i 12 sati zazvati Duha Svetoga za sretan i blagoslovljen početak nove školske godine, molimo Duha Svetoga da bude uz našu mladost na njihovom putu traženja i stjecanja mudrosti i znanja koje će im biti od koristi za njhovu budućnost.

 

            Započinjemo s našim redovitim klanjanjem Presvetom Oltarskom Sakramentu četvrtkom. Klanjanje će biti poslije večernje sv. Mise.

 

            I dalje vas potičemo da pomognete akciju ličenja crkve, već prema svojim mogućnostima. Zahvaljujemo vam na dobroti! Svakako da bismo trebali započeti s radovima.

 

            Možete pogledati na oglasnim pločama različite pozitivne prijedloge hodočašćenja, pa se možete informirati i pogledati. Ako ste zainteresirani, možete se javiti organizatorima.

 

            Nacionalni susret salezijanske mladeži 10. i 11. listopada 2015. u Splitu. Potičemo i pozivamo našu mladež da se uključe i da se prijave što prije u Župnom uredu za taj susret, u kojem mogu doživjeti zajedništvo i prijateljstvo s drugim mladima iz centara gdje rade salezijanci.

 

 

Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK: Glas koncila, Don Bosco danas, Veritas, Glasnik SiiM, Naša ognjišta, Katol. tjednik i dr.

 

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 20.9.2015.