Župa Don Bosko

20.12.2015. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

IV. nedjelja došašća - C

20. 12. 2015.

 

 

Svete mise:     Radnim danom u: 6:00 i u 18:30

                        Nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:30

 

Ispovijed djece je najavljena za ponedjeljak u 10:00 ili 16:00 sati. Budući da su osmaši i sedmaši spriječeni, mogu doći i u utorak u 10:00 ili 16:00 sati. Za mlade je ispovijed u 20:30 u utorak.

 

            Četvrtak – Badnjak – Sv. Mise su: 6:00 zornica, mise u 18:30 nema, nego slavimo mise u 20:00 (dječja polnoćka), u 22:00 (mladi) i u 24:00 (uobičajena polnoćka).

Molimo sve koji će doći na večernje sv. Mise za red i dostojanstvo božićnih slavlja, bez pucnjave i nereda.

 

            Petak – svetkovina Rođenja Gospodinova – Božić. Sv. Mise ćemo slaviti uobičajenim nedjeljnim rasporedom i isti raspored ćemo imati i u subotu na svetkovinu sv. Stjepana Prvomučenika.

 

            Na Stjepanje poslije podne započet ćemo s posjetom obiteljima i blagoslovom. Božićno pismo s rasporedom ste uglavnom dobili, a preostali dio će biti raznesen još danas. Pismo je obavijest o rasporedu. Koji redovito primate blagoslov ne trebate se prijavljivati. Oni koji su novodoseljeni ili povremeno primaju blagoslov neka dostave prijavnicu u župni ured, kao i oni koji imaju posebno radno vrijeme, neka stave: prije podne ili poslijepodne.

 

            Slijedeća nedjelja je Nedjelja sv. Obitelji.

 

Vjeronauk za prvopričesnike i krizmanike neće biti do početka drugog polugodišta.

 

Klanjanje, koje imamo četvrtkom nećemo imati do sredine siječnja.

 

            Zahvaljujemo svima za priloge prošle nedjelje za potrebe Caritasa. Polovica sredstava je predana za Nadbiskupski Caritas i Hrvatski Caritas, a polovica za potrebe našega Župnog Caritasa. Skupljeno je otprilike 3.400 KN.

 

            Danas, pod misom u 12:00 pjevat će Muški vokalni ansambl I. G. Kovačić, a poslije mise otpjevat će par adventskih pjesama. Zahvaljujemo im na gostovanju i zajedništvu.

Večeras, iza mise u 18:30 bit će predbožićni koncert kojeg organizira Hrvatska žena i u kojem će sudjelovati naši pjevači iz velikog zbora i mladi. Svakako da vam preporučamo dolazak na koncert i da na taj način podržimo i naše pjevače i Hrvatsku ženu s kojom župa ima dobru suradnju.

 

Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK: Glas koncila, Veritas, Glasnik SIiM, Naša ognjišta, Katol. tjednik i dr.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 20.12.2015.