Župa Don Bosko

31.01.2016. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

sv. Ivan Bosco - IV. NKG - C

31. 1. 2016.

 

 

Svete mise:     Radnim danom u: 7:00 i u 18:30

                        Nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:30

 

Kroz ovaj tjedan slavimo:

Ponedjeljak:

Utorak: Prikazanje Gospodinovo - Svijećnicu

Srijeda: sv. Blaž, biskup

Četvrtak: sv. Marija de Mattijas, red. i dj.

Petak: sv. Agata, dj. i mč.

Subota: sv. Pavao Miki i drugovi, mčč.

Svima koji slave svoj imendan kroz ovaj tjedan – čestitamo imendan!

 

            Danas naša Župa slavi svoga zaštitnika, sv. Ivana Bosca ili kako ga mi salezijanci jednostavno zovemo don Bosco. Danas nam Crkva nudi potpuni oprost: pod uvjetom da se ispovjedimo, izmolimo po nakani sv. Oca neku molitvu ili jednostavno jedan Očenaš, Zdravomariju i Slava Ocu, te Vjerovanje.

Zbog bolesti je spriječen o. biskup Valentin Pozaić biti s nama večeras, pa će večerašnje misno slavlje predvodit o. biskup Juraj Jezerinac, vojni ordinarij.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli proslavu sv. Ivana Bosca: o. Biskupu, svećenicima, gđi. Nevenki Bišćan za okićenu crkvu, djeci, profesorima u školi, ravnateljici, č. Štefici na realizaciji projekta don Bosco i njihovim radovima, onima koji su donijeli kolače, pomogli oko gostovanja zbora sv. Ane iz Bjelovara, našim pjevačima, zborovima, bendovima. Imenovanima i neimenovanima.

 

            U utorak je Prikazanje Gospodinovo – Svijećnica. Mise su u 7:00, 9:00 i 18:30. Za vrijeme misa bit će blagoslov svijeća.

 

            U četvrtak, 4. veljače je za naše sestre klanjateljice Krvi Kristove svetkovina sv. Marije de Mattijas i proslavit ćemo je na večernjoj sv. Misi. Detaljnije možete vidjeti na plakatu.

 

            U subotu, 6. veljače iza večernje sv. Mise, imat ćemo koncert Zagrebačkog gitarističkog kvarteta u našoj crkvi – ulaz je slobodan.

 

Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK: Glas koncila, Veritas, Glasnik SIiM, Naša ognjišta, Katol. tjednik i dr.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 31.01.2016.