Župa Don Bosko

21.02.2016. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

Druga korizmena nedjelja - C

21. 2. 2016.

 

 

Svete mise:  Radnim danom u: 7:00 i u 18:30

                     Nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30, i u 18:30.

 

            Križni put je petkom i nedjeljom u 18:00 sati.

 

            Petkom skupljamo milostinju za vrijeme sv. Mise, i pozivamo vas da ta milostinja bude znak našega odricanja i brige za siromašne i one koji trebaju našu kršćansku pomoć.

 

            Sastanak salezijanaca suradnika će biti u utorak, 23. veljače iza večernje sv. mise.

 

            Slijedeće nedjelje redovita milostinja je namjenjena za pomoć Hrvatima koji žive u Bosni i Hercegovini, za projekte karitasa, a nadasve je međusobni znak jedinstva i solidarnosti. Njihove potrebe i situacija u kojoj se nalaze, svakodnevno ih potiče na iseljavanje i napuštanje zavičaja. Naša milostinja neka bude znak naše ljubavi i brige za njih.

 

            Naše vrijedne "caritasice" su vam pripremile svoje uradke. Kupnjom njihovih radova pomažete najpotrebitijim u našoj župi.

 

            U župi je prošlog ljeta došlo do promjene župnika, a pastoralnom i ekonomskom župnom vijeću je istekao mandat. Najavljujem izbor novog župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća. Mislim da bi svi župljani u tome trebali sudjelovati i izabrati one koji će vas predstavljati i zajedno planirati, koji će svoju župu obogaćivati vlastitim radom i brigom za život našega zajedništva, liturgijskih okupljanja, brige za materijalna dobra i napredak župe.

 

            Naše sestre klanjateljice Krvi Kristove organiziraju u svome samostanu iskustvo otvorenih vrata od 26. - 28. veljače za djevojke koje traže svoj životni put. Kako piše na njihovom plakatu: prilika je da to da u samostanu mole, razmišljaju, razgovaraju, druže se sa sestrama (redovnicama) kako bi darom razlikovanja došle do jasnoće svoga puta.

 

 

            Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK: Glas koncila, Don Bosco danas, Veritas, Glasnik SiiM, Naša ognjišta, Katol. tjednik i dr.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 21.02.2016.