Župa Don Bosko

06.03.2016. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

Četvrta korizmena nedjelja - C

6. 3. 2016.

 

 

Svete mise:  Radnim danom u: 7:00 i u 18:30

                     Nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30 i u 18:30.

 

 

            Križni put je petkom i nedjeljom u 18:00 sati. Slijedeći petak predvode sestre klanjateljice Krvi Kristove, a u nedjelju animatori.

           

            Petkom skupljamo milostinju za vrijeme sv. Mise, i pozivamo vas da ta milostinja bude znak našega odricanja, posta i brige za siromašne i sve one koji trebaju našu kršćansku pomoć.

 

            Prošle nedjelje smo skupljali milostinju za potrebe i pomoć Hrvata koji žive u Bosni i Hercegovini. Skupili smo 4.337 KN i polovicu smo predali na Duhovni stol a drugu polovicu ćemo dati za potrebe salezijanskog djela u Žepču. Zahvaljujem vam se na velikodušnosti i dobroti!  

 

            Naše vrijedne caritasove djelatnice pripremile su korisne uratke u svojoj radionici. Kupnjom njihovih radova pomažete najpotrebitijim u našoj župi.

 

            Društvo Hrvatska žena je za vas danas pripremilo fine, domaće kolače. Kupnjom pomažete one koji su u potrebi.

 

            Danas u 16.30 župa Vrapče na svojoj vrapčanskoj kalvariji organizira scenski Križni put. Ako ste zainteresirani, podrobnije možete pročitati na plakatu i pridružiti se ovom moljenju križnog puta kroz skazanje.

Isto tako, slijedeće nedjelje za polaznike župne kateheze i osnovnoškolske dobi te njihove roditelje je križni put na Ksaveru. Tko se može priključiti ovoj pobožnosti, preporučamo!

 

            Već smo prošle nedjelje najavili izbor u župi novog Župnog pastoralnog i Župnog ekonomskog vijeća. Danas možete uzeti listiće koji stoje na stoliću kod tiska, listići su opečaćeni i slijedeće nedjelje ih donesite i ubacite u košaru sa svoja tri kandidata. Glasovati možete svi i bilo bi dobro da kao obitelj ispunite jedan listić. Glasovanje je anonimno. Zahvaljujem vam se na brizi i ljubavi prema našoj Župi i vaš doprinos!

           

            U petak i subotu, 4. i 5. ožujka smo po preporuci Pape Franje u našoj župi imali DVADEST I ČETIRI SATA ZA GOSPODINA. Molitvom smo se pridružili cijelom katoličkom svijetu i molili po nakani Crkve i pape Franje. Hvala svima koji su uzeli udjela!

 

            Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK: Glas koncila, Don Bosco danas, Veritas, Glasnik SiiM, Naša ognjišta, Katol. tjednik i dr.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 06.03.2016.