Župa Don Bosko

13.3.2016. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

Peta korizmena nedjelja - C

13. 3. 2016.

 

 

Svete mise:  Radnim danom u: 7:00 i u 18:30

                     Nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30 i u 18:30.

 

 

            Križni put je petkom i nedjeljom u 18:00 sati. Slijedeći petak predvode salezijanci suradnici, a u nedjelju Molitvena zajednica Krvi Kristove.

           

            Slijedeća nedjelja je Nedjelja muke Gospodnje, Cvjetnica. Maslinove grančice ćete moći nabaviti ovdje u župi.

           

Petkom skupljamo milostinju za vrijeme sv. Mise i pozivamo vas da ta milostinja bude znak našega odricanja, posta i brige za siromašne i sve one koji trebaju našu kršćansku pomoć.

 

            Ispovijed u našoj župi je za župljane Podsuseda u subotu, 19. 3. u 17:00 sati. Neka pristup sakramentu pomirenja bude znak našega korizmenog puta i obraćenja, da kroz taj sakrament rastemo u odnosu s našim Gospodinom, Milosrdnim Ocem. U vezi ispovijedi za krizmanike, djecu i mlade, čuti ćete iduće nedjelje.

 

            Neki ste glasovali, tj. ispunili ste listić za članove Župnog pastoralnog i Župnog ekonomskog vijeća. Još danas imate mogućnost ubaciti u kartonsku kutijicu na stoliću za tisak. Zahvaljujemo vam na suradnji i brizi na taj način za naše zajedništvo i brigu za Župu i župnu zajednicu.

 

            Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK: Glas koncila, Don Bosco danas, Veritas, Glasnik SiiM, Naša ognjišta, Katol. tjednik i dr.

 

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 13.3.2016.