Župa Don Bosko

27.3.2016. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

USKRS - Nedjelja Uskrsnuća Gospodnje - C

27. 3. 2016.

 

 

SVETE MISE, danas na Uskrs su u 6:00, 7:00, 9:00, 10:30, 12:00 i u 18:30.

 

 

            Sretan i blagoslovljen Uskrs i uskrsne blagdane svim našim župljanima, svima vama i vašima, starijima i mlađima, napose bolesnima i nemoćnima, kao i svim ljudima dobre volje, žele vam vaši svećenici salezijanci i salezijanska odgojna zajednica, sestre Klanjateljice Krvi Kristove.

 

            Hvala svima koji su donosili cvijeće ili dali svoj prilog da bi nam crkva kroz ove dane bila dolično urešena. Hvala svim čitačima i pjevačima, sviračima i ministrantima koji su uljepšavali obrede ovih dana.

 

Na uskrsni ponedjeljak, sv. mise su u 7:00, 9:00 i 18:30

           

            Slijedeća nedjelja je Druga Vazmena ili Bijela nedjelja. Večernju sv. Misu pjevanjem će uveličati Zbor Hrvatice,  a poslije  mise kratki koncert i zakuska.

 

            Također na Drugu vazmenu nedjelju u 19:00 sati u KD Vatroslav Lisinski održava se već tradicionalni Uskrsfest. Pozvani su prije svega mladi, animatori i pjevači župnih zborova, a i svi drugi, pa koji možete, svakako pođite!

           

Svi koji idu sa sestrama u Banja Luku 2. 4. 2016. povodom Dana Klanjateljica trebaju ponijeti važeći putnu ispravu, osobnu ili putovnicu. Polazak ujutro u 6:00 sati ispred Konzuma u Podsusedu. Ispričavamo se, ali molimo da svatko sebi ponese nešto za ručak jer se prijavilo više od 800 osoba.

           

            Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK: Glas koncila, Don Bosco danas, Veritas, Glasnik SiiM, Naša ognjišta, Katol. tjednik i dr.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 27.3.2016.