Župa Don Bosko

08.05.2016. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

7. vazmena nedjelja - C

8. 5. 2016.

 

 

SVETE MISE - Nedjeljom: 7:00, 9:00, 10:30, 12:00 i u 18:30.

SVETE MISE – Radnim danom: 7:00 i 18:30.

 

Sveci kroz tjedan:

Ponedjeljak

Utorak           bl. Ivan Merz i Majka Božja Trsatska

Srijeda

Četvrtak        sv. Leopold B. Mandić, red. i prezb.

Petak             Blažena Djevica Marija Fatimska – Gospa Fatimska

Subota            blagdan sv. Matije Apostola

           

 

            Danas je u našoj župi Prva Pričest. Radujemo, molimo se i čestitamo prvopričesnicima i njihovim obiteljima.

 

            Slijedeće nedjelje je svetkovina Duhova, blagdan Pedesetnice. U ove dane molimo Duha svetoga da  oživi našu vjeru i zajedništvo!

 

            Kroz mjesec svibanj koji je posvećen BDM svaku večer prije večernje sv. Mise u 18 sati je Gospina krunica i litanije BDM.

 

            Slijedeće subote, 14. svibnja u 11 sati u crkvi Svete Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu je svećeničko ređenje trojice naših đakona: don Branka Bendre, don Davida Leskovara i don Ivana Terze. To je veliki događaj i radost za našu salezijansku provinciju. Tko može pridružiti se ređenju i slavlju, a naša župna zajednica će moliti za nove svećenike.

           

            Naše sestre Klanjateljice i Misionari Krvi Kristove organiziraju duhovnu obnovu za mlade 14. svibnja u samostanu sestara u Vinobreškoj 16. Prijave su do 11. svibnja. Broj mobitela ili mail adresu imate na oglasnoj ploči.

 

            Pozvani smo pridružiti se Nacionalnom hodu za život u subotu, 21. svibnja u 10 sati na Trgu kralja Tomislava do Trga bana Jelačića i na taj način izraziti podršku svakom djetetu, rođenom i nerođenom, majci, ocu i svakoj obitelji. Hod za život je miroljubivi hod građana kojim svraćamo pozornost na dostojanstvo i vrijednost svakog ljudskog života. Pogledajte plakate!

 

                       

            Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK: Glas koncila, Don Bosco danas, Veritas, Glasnik SiiM, Naša ognjišta, Katol. tjednik i dr.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 08.05.2016.