Župa Don Bosko

15.5.2016. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

Duhovi – Pedesetnica - C

15. 5. 2016.

 

 

Svete mise:     Radnim danom u: 7:00 i u 18:30

                        Nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:30

 

Spomendani kroz ovaj tjedan:

Ponedjeljak - BDM Majka Crkve

Utorak -

Srijeda -

Četvrtak -

Petak -

Subota -

           

 

            Prošle nedjelje je u našoj župi bila Prva Pričest, a slijedeće subote u 10.30 je proslava sakramenta Potvrde. Zahvaljujem se svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli proslavi Prve Pričesti, a naše prvopričesnike i krizmanike na poseban način danas preporučam u molitve zajednici.

 

            Pozvani smo pridružiti se Nacionalnom hodu za život u subotu, 21. svibnja u 10 sati na Trgu kralja Tomislava do Trga bana Jelačića i na taj način izraziti podršku svakom djetetu, rođenom i nerođenom, majci, ocu i svakoj obitelji. Hod za život je miroljubivi hod građana kojim svraćamo pozornost na dostojanstvo i vrijednost svakog ljudskog života. Pogledajte plakate!

           

            U vašem susjedstvu u Prigornici 2 lani se otvorila katolička osnovna škola Ružičnjak za djevojčice. Upisuju se djevojčice u 1., 2. i 3. razred. Na izlazu iz ckrve možete razgovarati s roditeljima iz škole.

           

            Kroz mjesec svibanj koji je posvećen BDM svaku večer prije večernje sv. Mise u 18:00 sati je Gospina krunica i litanije BDM.

 

                       

            Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK: Glas koncila, Don Bosco danas, Veritas, Glasnik SiiM, Naša ognjišta, Katol. tjednik i dr.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 15.5.2016.