Župa Don Bosko

13.11.2016. Ispis E-mail
Autor: Vladimir Baričević   

33. NEDJELJA K/G  (C)

13. 11. 2016.

 

 

Svete mise:  Radnim danom u: 7:00 i 18:30

                     Nedjeljom u: 7:00, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:30.

 

Spomendani kroz ovaj tjedan:

Ponedjeljak – Nikola Tavelić

Utorak        

Srijeda        

Četvrtak     

Petak           

Subota         

 

Muška molitvena zajednica muževa sv. Ivana Bosca ima svoje redovite molitvene susrete petkom u 19:30. Zajednica broji oko 25 članova. Ako je netko zainteresiran, može se pridružiti toj zajednici.

 

Naš novi orguljaš na večernjoj svetoj misi, gospodin Ivan Škreblin, poziva sve koji se žele uključiti u taj zbor. Moli da mu se jave zainteresirani da vidi s kojim glasovima može raspolagati jer tko pjeva, duplo moli.

 

Molitvena zajednica" Klanjateljica Krvi Kristove" ima susrete ponedjeljkom iza večernje svete mise u crkvi i srijedom u samostanu sestara, također iza večernje svete mise.

 

Pred nama je vrijeme adventa ili došašća. Već sada možete nabaviti adventske vijence. Njihovom kupnjom pomažete našem Caritasu odnosno preko Caritasa pomažete onima u našoj župi koji su potrebni naše pomoći.

 

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinijeli da je procesija i misa u čast svetog Martina tako lijepo uspjela na radost i zadovoljstvo svih prisutnih.

Preporučamo kao i uvijek naš katolički TISAK: Glas koncila, Don Bosco danas, Veritas, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Naša ognjišta, Katolički tjednik i dr.

 
« Prethodna   Slijedeća »
You are here  : Naslovnica arrow ŽUPNE OBAVIJESTI arrow ŽUPNI OGLASI arrow 13.11.2016.