Župa Don Bosko

08.02.2015.PRIJENOS SV.MISE NA HRT-u IZ NAŠE ŽUPE
 img_0497_resize.jpg Nakon skoro desetak godina, ponovno dsnas nedjeljni prenos sv.mise puteh hrvatske televizije.Početak prijenosa je bio u 11 sati. Sv.misu predvodio je župnik don Nedjeljko Nedić uz ravnatelja don Milana Ivančevića i vikara don Žarka Kraljevića.
Opširnije...
 
07.02.2015.POSTAVLJANJE OPREME ZA SUTRAŠNJI TV PRIJENOS MISE IZ PODSUSEDA
 img_0023_resize.jpg Noćas je palo tridesetal centimetara snijega kojega je trebalo očistiti, da HRT.ova vozila mogu doći u župno dvorište i postaviti opremu za sutrašnji prijenos sv.mise iz naše župe. 
Opširnije...
 
02.02.2015 SNIMANJE PRILOGA "PORTRET CRKVE I MJESTA" ZA PRIJENOS HRT MISE IZ NAŠE ŽUPE
 img_9898_resize.jpg

Danas ,po lijepom i sunčanom danu ekipa HRT, novinarka  Zrinka Krešo  Lovrić, snimatelj Mile Trapavički, tonski snimatelj Toni Bertović i osvjetljivač Mario Vučković snimali su priloge za nedjeljnu emisiju,

Željeli smo vam prikazati što se događalo iza kamere prilikom snimanja priloga. 

Opširnije...
 
31.01.2015. PROSLAVA BLAGDANA SV.IVANA BOSCA
img_9826_resize.jpg
Večerašnja proslava blagdana sv.Ivana Bosca započela je procesijom kroz župno dvorište.Misno slavlje predvodio je mons. Antun Sente mlađi, rektor svetišta sv. Josipa u Karlovcu uz asistenciju svećenika iz Kustošijanskog dekanata predvođenih dekanom preč.Vjekoslavom Meštrićem, župnikom  župe Uznesenja BDM u Stenjevcu i svećenika salezijanaca iz Podsuseda predvođeni župnikom don Nedjeljkom Nedićem i ravnateljem don Milanom Ivančevićem.
Opširnije...
 
31.01.2015. PROSLAVA BLAGDANA SV.IVANA BOSCA ZA MLADE
img_9800_resize.jpg  Proslavu blagdana sv.Ivana Bosca za mlade proslavili smo misnim slavljem u podne koje je predvodio provincijal don Pejo Orkić. 
Opširnije...
 
28-30.01.2015. TRODNEVNA PRIPRAVA ZA PROSLAVU BLAGDANA SV.IVANA BOSCA
img_9710_resize.jpg

Trodnevna priprava za proslavu blagdana sv.Ivana Bosca ove godine predvodio je don Petar Belina  večernjim sv.Misama.

Veliki broj vjernika sudjelovao je u misnom slavlju sva tri dana, a zbor mladih Sama Filija, župni zbor i gosti  zbor župe sv.Josip Radnik iz Donje Zdenčine su svojim pjevanjem uveličali trodnevnicu.

Opširnije...
 
05.01.2015.BLAGOSLOV VODE UOČI BOGOJAVLJANJA
img_9441_resize.jpg
 

Duga je tradicija u Katoličkoj Crkvi da se uoči Bogojavljenja, ili na sam dan, blagoslivlja voda. Blagoslovljenom vodom škropi se narod Božji u crkvi, a potom  vjernici blagoslovljenu vodu nose u svoje domove i njome škrope obitelj, groblja, imanja, radionice, stoku. Blagoslov vode osim što nas podsjeća na Kristovo krštenje također je spomen i na naše krštenje po kojem smo očišćeni od iskonskog grijeha te postali djeca Božja i članovi njegova otajstvena tijela Crkve – novoga Naroda Božjega

Opširnije...
 
21.12.2014. BOŽIĆNO PISMO ŽUPNIKA
pismo_upnika_2014_resize.jpg 

 Uz Božićno pismo našeg župnika don Nedjeljka Nedića, u nastavku možete pronaći  i raspored posjeta obiteljima i blagoslova stanova i prijavnicu za blagoslov.

Ppritiskom miša napismo, on će se uvećati da ga možete pročitati.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeća » Kraj »»

Stranice 109 - 120 od 409
You are here  : Naslovnica