Župa Don Bosko

Preminuo je don Rudi
don_rudi_1.jpg 

Preminuo don Rudolf Belko

U noći 18. siječnja 2021. preminuo je don Rudolf Belko

župnik župe sv. Ivana Bosca u Podsusedu.

Svoj životni put završio je u 68. godini života,

u 49. godini redovničkih zavjeta i 39. godini svećeništva. 

Opširnije...
 
+++ don Rudolf +++
osmrtnica_don_rudolf_belko.jpg
 
Božićno pismo 2020

p3.png

p8.png

 

 
Kićenje - Božić 2020
bozici2020.jpeg
 
Obavijest o radovima


Dragi župljani,

u ime Župnog ekonomskog i pastoralnog vijeća želimo Vas informirati o radovima koji su u tijeku na kući prednovicijata, crkvi i crkvenom tornju.

Svima je poznato da je 22.03.2020. Grad Zagreb i okolicu pogodio potres koji je i na našim objektima načinio štetu. Dio smo uz pomoć župljana sanirali odmah, kao oštećenja crijepa na krovu i krovnog prozora uslijed pada velikog dimnjaka, saniranje pukotina i oštećenja u crkvi, kako bismo mogli boraviti u našim objektima i pružati službu Božje riječi dragim vjernicima.

Tijekom ljetnih mjeseci je sanirana unutrašnjost kuće prednovicijata jer su zidovi u svim prostorijama i hodnicima na svim etažama bili oštećeni.

Zahvaljujemo župljanima koji su uložili svoj rad i nesebično pomogli u ovoj obnovi.

Potrebni materijal za sve obavljene radove, kao i trenutni radovi na sanaciji fasada kuće, crkve i crkvenog tornja pokriveni su iz police osiguranja cijelog kompleksa, koja je uključivala i osiguranje od potresa.

Želimo napomenuti kako su sredstva na donacijskom bankovnom računu namijenjena isključivo izgradnji novog pastoralnog centra Sv. Ivan Bosco i stanje na računu s danom 21.11.2020. iznosi 237.017,67 KN i 10,00 EUR.

 
Mlada misa don Ivana Verige

 "RIJEČ JE TIJELOM POSTALA"

99.jpgdon_ivan_veriga.jpg98.jpg

 

Opširnije...
 
20.06.2020 SVEĆENIČKO REĐENJE 20 ĐAKONA NA MARIJI BISTRICI
 img_9406_resize.jpg
 

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, u zajedništvu s pomoćnim biskupima zagrebačkim mons. Ivanom Šaškom i mons. Mijom Gorskim, redovničkim poglavarima, rektorom i poglavarima Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa te mnogobrojnim svećenicima, podijelio je u subotu 20. lipnja na euharistijskom slavlju u Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici, sveti red prezbiterata među dvadesetoricom đakonai salezijancima don Ivanu Verigi i don Pavlu Špoljaru.

Opširnije...
 
Mlada misa don Ivana Verige
mlada_misa_don_ivan_veriga.jpg
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeća » Kraj »»

Stranice 13 - 24 od 433
You are here  : Naslovnica