Župa Don Bosko

24.12.2008.POSLJEDNJI ISPRAĆAJ GENERALA GORDANA ČAČIĆA NA MIROGOJU I MISA ZADUŠNICA U PODSUSEDU
10_0rdeni_resize.jpg 

Uz najviše vojne i državne počasti na zagrebačkom groblju Mirogoju danas je pokopan državni tajnik u Ministarstvu obrane general bojnik Gordan Čačić. Generala Čačića na posljednji počinak ispratili su obitelj, predstavnici Vlade, Hrvatskog sabora i Ureda predsjednika Republike, najviši dužnosnici Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH, njegovi suborci.. Sveta misa zadušnica za pokojnog geberala održana je danas u 16 sati u crkvi sv. Ivana Bosca u Podsusedu.

Opširnije...
 
21.12.2008. DOBROTVORNI KONCERT KUD-a "ANTUN MIHANOVIĆ" - BESTOVJE
 img_4920_col_resize.jpg

 Večeras je u župnoj crkvi sv.Ivana Bosca održan dobrotvorni koncert zbora KUD-a "Antun Mihanović" iz Bestovja, u organizaciji udruge "Hrvatska žena"- grad Zagreb-ogranak Podsused. Voditelj zbora je bila naša župljanka prof. Jelena Ivaci. Dobrovoljni prilozi skupljli su se za potrebe župnog Caritasa.

Opširnije...
 
20.12.2008. PREMINUO NAŠ ŽUPLJANIN GENERAL GORDAN ČAČIĆ
 img_5608crop_resize.jpg

General Gordan Čačić, državni tajnik MORH-a nastradao je u petak na skijanju u Italiji prilikom sudara s drugim skijašem. Proglašen je klinički mrtvim u subotu popodne, nakon čega je službeno potvrđena smrt. 

Opširnije...
 
14.12.2008.RASPORED BLAGOSLOVA KUĆA U NAŠOJ ŽUPI
 raspored_resize3.jpg

 RASPORED BLAGOSLOVA KUĆA U NAŠOJ ŽUPI.

 

ZA UVEĆATI,KLIKNI MIŠEM NA RASPORED!

 
14.12.2008. BOŽIĆNO PISMO ŽUPNIKA
pismo_resize3.jpg 

 BOŽIĆNO PISMO ŽUPNIKA DON TUNJE BLAŽEVIĆA

 

ZA UVEĆATI KLIKNITE MIŠEM NA PISMO!

 
14.12.2008.BETLEHEMSKO SVJETLO STIGLO U NAŠU CRKVU
 img_4777_resize.jpg

  Večeras je Betlehemsko svjetlo stiglo i u našu župnu crkvu.Izviđači odreda "MP PODSUSED" iz Podsuseda donjeli su ga iz zagrebačke katedrale. Hrvatski izviđači donijeli su Beetlehemsko svjetlo u zagrebačku katedralu.Izviđače je pred katedralom dočekala potpredsjednica Vlade i ministrica branitelja obitelji i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor te rektor zagrebačke katedrale Josip Kuhtić.

Nakon euharistijskog slavlja ministrica Kosor s Betlehemskog je svjetla pripalila svijeću koju će sutra odnijeti u Vladu.Predsjednica Vlade Jadranka Kosor zahvalila se izviđačima na ovom pothvatu kojim će se uveličati predblagdansko ozračje.  
Opširnije...
 
08.12.2008. ZORNICE U PROSINCU
 img_4467_resize.jpg

Zornica u šest sati . Tradicionalno u prosincu u našoj župnoj crkvi ,svakodnevno osim nedjelje, dan započinje misnim slavljem u jutro u šest sati-zornicom.

Opširnije...
 
11.05.2008. PRVA PRIČEST U NAŠOJ ŽUPI

img_6697.jpgDanas je četrdesetak mladih župljana , koji su završili pripremu, primilo sakremenat Prve Pričesti. Misno slavlje je predvodio župnik don Tunjo Blažević, a prvopričesnike je koordinirala sestra Štefanija.

 
«« Početak « Prethodna 31 32 33 34 35 Slijedeća » Kraj »»

Stranice 385 - 396 od 417
You are here  : Naslovnica