Župa Sv. Ivan Bosco

Župa "Sv. Ivan Bosco"

Župne obavijesti

Novosti

II. KORIZMENA NEDJELJA B - 25. 02. 2024.

  1. Večeras nakon večernje sv. Mise obavit ćemo Križni put po Podsusedu od naše crkve do kapelice sv. Martina. Križni put predvode prednovaci, a u petak, 1. ožujka križni put predvodi molitvena zajednica Krvi Kristove.
  2. Danas, 25. veljače su Sv. Alojzije Versiglia, biskup i Sv. Kalist Caravario, prezbiter, salezijanski prvomučenici i ujedno Salezijanski misijski dan. Svoj dar možete dati za misije u župni ured ili u škrabici koja je pripremljena za misije s natpisom Moj misijski dar.
  3. Zahvaljujemo našim Prednovacima, našim animatorima, asistentu Mariju i don Tomislavu koji su lijepo pripremili zimski oratorij koji se održao prošli tjedan.
  4. Svakog četvrtka kroz korizmu, Salezijanska će zajednica imati klanjanje pred Presvetim od 15 do 18 sati. Pozivamo i župljane da nam se pridruže prema svojim mogućnostima.
  5. Kroz korizmene petke, kod večernje svete mise sakupljat će se milostinja za potrebite naše župe. To će biti prilika za zajedničko odricanje u korist bližnjih.
  6. U petak, 1. ožujka, prvi je petak kada obilazimo vaše starije i bolesne.
  7. Na uskrsni ponedjeljak, 1. travnja, organiziramo župno hodočašće na Slapove Krke i u Zadar. Cijena putovanja je 25 eura. Broj je ograničen. Prijave i uplate primaju se u župnom uredu. 
  8. Danas će između 11 i 12 sati, vrijedne djelatnice Caritasa ponuditi fritule. Prilog ide za pomoć potrebitima naše župe.
  9. Zahvaljujemo našim donatorima koji nam pomažu pri izgradnji Pastoralnog centra u Podsusedu.

Statistika župe Sv. Ivan Bosco

 
2022.
2023.
+/-
krštenih
55
33
-22
pričesnika
66
61
-5
krizmanika
45
47
+2
vjenčanih
13
12
-1
sprovoda
42
57
+15